Jumaat, 28 Jun 2013

Ce Teka

Assalammualaikum,
Heeee....ketika mood n idea sudah mari.
Maka berblogging larh aku hehehe...
Sekadar suka-suka.
Tiada hadiah...cuma
"Ce Teka" apa jawapannya....kikiki
dna
sumber : majalah

#mesti korang dah tahu jawapannya kan....hahahahahhahaha

Selasa, 25 Jun 2013

Hidup

Assalammualaikum,
Sihat ye adik-adik?
heeee :P
Meh sini adik-adikku
cuba sebut & baca  ayat tu
heeeee
dna
#itu saja .....

Ahad, 23 Jun 2013

Percaya

Assalammualaikum semua,

Ahad -6.07ptg
Hari bermalas-malasan hampir ke penghujungnya.
Dengan lemah-gemalai jari-jemari ku
menari-nari lagi di keyboard laptop ini....
Walaupun mood yang ada masih lagi berlayar di lautan Hindi.
heeeee....amboi :P

Jumaat, 21 Jun 2013

Menyulam Kerajinan

Assalammualaikum semua....
Wah..tajuk kali ni kemain lagi.
Hmmm......
Lama x menaip entri...
Draf yang sebelum ni pun aku pandang lesu.
Ingatkan tadi nak publishkan entri tu....
tapi.....OppppS....nanti dulu!

Selasa, 18 Jun 2013

Senyumlah

dna 
#mood nak bercerita tu ado...tappppiiii..maleh nak menaip..nantilah....

Ahad, 16 Jun 2013

Sabtu, 15 Jun 2013

Duhai Sahabat

dna : sahabat

#Sahabat..
Kau ada dikala ku suka
Kala ku duka 
Setiap tangisan dan juga ketawa 
Kau ada dikala ku perlu
Setia menemaniku
Pegang erat tanganku bila aku jatuh
Kaulah yang selalu 
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis hidupku 
 Kaulah yang di situ
Setia menungguku
Kau lah yang satu menjadi sahabatku.....




Isnin, 10 Jun 2013

Semangatlah!!

Assalammualaikum,
Macam mana hari ni Ok?
Kalau Ok, baguslah....
Kalau x....sabar jo lah...
kikikiki.....

Ahad, 9 Jun 2013

Aksi Si Kera

Assalammualaikum semua,
Kalau tadi di blog eksperimen aku tu dah cerita dahkan...
pasal tajuk yang di atas tu....

Jumaat, 7 Jun 2013

Laksana Payung

Assalammualaikum semua,
Hari ni aku cuma nak share
Mutiara kata ini...
dna

menarikkan kata-kata tu.....

Khamis, 6 Jun 2013

Kak Ton

Assalammualaikum semua,
Semoga hari-hari anda indah-indah belaka hendaknya.
Terasa lama sangat x bercerita di sini.

Ahad, 2 Jun 2013

Layan~

Assalammualaikum...
Cak!
kembali menari-nari lagi keyboard hari ni...
Sambil melayan VC di channel art...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...