Ahad, 23 April 2017

sama tapi tak serupa

 
menyebabkan aku jadi keliru...
Dia panggil sapa sebenarnya...
kah....kah...kah...

Jumaat, 24 Mac 2017

Menarik tu!

👧
Assalammualaikum semua
apa khabar korang semua.
Aku?
Macam biaso jo lah....bam...bam...gitu...😊 
sign in blog ni pun aku hampir lupa....kikiki
banyak bona password...
lupo da.....
hahahaha

Berbalik kisah menarik sangat tu apa?
Aku tadi diberi persoalan sama ada nak tukar theme blog ke idak...
aku jawab may be later...hahaha
maleh nak tgk apa yang berubah.
Tapi rasa-rasanya ntah-ntah jap-jap lagi aku godek.
ikut mood aku le....
lamo sangat aku tinggalkan blog ni.
banyak bondo yang aku dah lupo...
Ermm...korang mesti dah lama tahu kan

dna
 Teruja pulak aku nak pi clik....tapi
timbul pulak persoalan..kang kalau klik... sidebar aku berubah tak?
Aiyo hai maleh den pikir....
hahahaa...
jom try 😋😚 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...