Selasa, 22 Disember 2015

pulut

Assalammualaikum semua,

kembali menjengah....
heeee....

Hari nih bersarapan pagi dengan pulut yang 'wow'
sodap!

Htag:throwback

mak aku cerita masa musim bersawah dulu
pulut ni la yg paling femes..
dna

hehe
macam2 mak aku cerita...
nak menaip, aku ni malas

hehe

aku tersuka tanpa sengaja lagi hari nih
knp aku x guna simbol #
heee malazsss weih
rasa cam best lak taip 

Isnin, 21 Disember 2015

comel sangat

Assalammualaikum semua,
buat apa tu?

macam terajin plak aku hari ni.
heeee.....
kalau tak tu, sunyi sepi je blog nih kan.

OK
APA YANG COMEL SANGAT TU YE?

heeee
apa lagi kalau bukan tentang aksi kucing aku.
sekarang ada 12 ekor kucing dalam rumah ni.
macam2 perangainya,ragamnya....
termasuklah tuannye.
ihiks

minggu2 yang sudah punya cerita....
selalu aku suka kacau diorg ni tido...
petang tu semua aku belai manja...termasuk dak dua ekor ni.
mengiau aje kejenya petang tu.
aku dah bagi biskut kesukaan diaorg....
tapi ce tengok gambar nih
dna

hehe comelkan
diirg pandang macam x puashati je ngan aku
:p
saja aku edit cenggitu
heew heeew hewww
kiut angat :p
Htag :tersuka tanpa sengaja

hehe
korang layan x cerita tu
aku.....??
mustilahhh
ok geng
daaaaa

Ahad, 20 Disember 2015

Apa?

Assalammualaikum,
hai semua!
sihat hendaknya ye
:)

apa ye nak tulis nih.
macam lama tak update.
apa lagi yeee....
musti korang pun boring baca.
hahaha....

apa yang menarik hari nih?
oh ada.....ada....ada....
hari ni aku tersuka tanpa sengaja plak

;)
hehe...
apa yang aku suka sangat2 tu?
heee mestilah menu yang mak aku masak

ni dia

taaraaaa
dna

heee

sodap

oklah
selamat berhujung minggu



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...