Selasa, 13 November 2012

Mengapa dan Kenapa?

Kenapa dan mengapa aku delete blog tu??
Hmmm...agak peribadi larh....x dapek nak tolong jelaskan...
kih...kih....alasan yang paling utama di sini ialah

email aku tu di hack....dan email tu jugak aku gunakan untuk FB....
Adoi.....2 minggu jugak la aku cuba dapatkan balik.
Errmm...patut larh member aku tanya
"Kau kato...x on9 kan???"
"Link apo yang kau post kat fb tu na???"
"Hah, akak biar botul...den memang tak on9!!"
Saat dan detik itu...rasa kecelaruan minda kojap.....waaaaaaa..
"what the hacks....euuwww".....arrrrghhhh....
lebih kurang begitu larh perasaan yg bercampur baur itu.......
urrmmm....aku ingatkan aku je kena rupa-rupanya....kakak tu pun kono...
Tu lah...salah senirik...sapo suh main pangkah yo...bila nak log out fb....haa...kan dah kono...
huh...jebon mano larh yang wat tu! eeeeiiiii...
x pasal aku kena create fb & blog br....
sabarlah hati.....waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
hurmm...lupakan larh...dah nak jadikan...
Jom berblogwalking....^^

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...