Jumaat, 30 Mei 2014

Hariku


hehe...jengah-jengah di halaman rumah hari ni...
ternampak pulak bunga yang mak tanam ni berkembang mekar...

Selasa, 27 Mei 2014

Destinasi

Assalammualaikum,
Sihat?
Ok lettew...hehe...
Ni cerita dua tiga hari nan lalu...
Aku rasa teragak sangat nak pergi tempat ni.
Walaupun aku tahu hari dah lewat petang.
"Jom kita gi"
"JOm" kata adik ku.
Dan seperti yang dijangka...aku sememangnya lewat....
=.='



Namun, dengan kebenaran pakcik tu...aku dapatla snap  gambar.



 
Ye...itu lah Teratak Zaaba..
 


Ahad, 25 Mei 2014

Oh labu

dna
Segar bugar kan bunga labu tu....
Harap-harap dapat ler makan buah labunya...

Khamis, 22 Mei 2014

Tukar

Assalammualaikum semua,
sihat?
Ok ler tu.
Apa yang tukar?
Heeee...tukar template....
rasa jemu pulak asyik guna yang sama....
kikiki....
Ok lah 
Jom solat

Rabu, 21 Mei 2014

Ku abadikan

Assalammualaikum semua,
heeyy yo....
Lama rasanya aku tak menaip sebarang entri di sini.
Heeee...terjangkit dengan kemalasan yang berpanjangan...
fuuuuhh...

Khamis, 15 Mei 2014

Hai!

HAI!!
dna 
hehe...saja singgah sini..
rindu ngan blog aku yang nih....
Nanti lah ye aku update...
;)

Sabtu, 3 Mei 2014

Insan biasa

Assalammualaikum,
Lama rasanya , tak singgah sini.
Sihat?
:)
Aku cuma nak share kata-kata yang menarik ni je...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...