Rabu, 26 Disember 2012

Errmm...

Ermmm.. kali ni nak mula dengan apo eh
rasa cam cerita sesuatu je pulak....
hmmm....ceritakan jugak lah kan...
heee....

Isnin, 24 Disember 2012

Kekejangan..

Sejuknya!
Mendung dan hujan lagi hari ni...
Hmmm...ntah berapa kali si remaja purba nih kekejangan kaki
terutama kaki yang pernah seliuh tu.
Haiyooo....
google

Ahad, 23 Disember 2012

Korean Drama

Ermm....x sabar rasanya nak tunggu hari esok...
Ado apo?
keh..keh...keh....dok layan cite ni
google

Rabu, 19 Disember 2012

Rindu..

Rindu sangat dengannya...
Entah kenapa sejak kebelakangan ini..
Diriku sering terbayangkannya...
Rindu sangat....
Dan hari ni aku buka pendrive cabuk aku tu...
untuk kembali mengenangkannya....

Isnin, 17 Disember 2012

Gelaran Baru?

Musim cuti sekolah tahun ni...
seperti mana musim cuti tahun lepas anak-anak buah den macam biaso akan pulang ke kampung.
Hoho...maka, den sibuk melayan dan menyakat mereka semua..
Hehe hobi.....ekekek..kununnya larh...

Ahad, 16 Disember 2012

Takdir

Dihempas gelombang
Dilemparkan angin
Terkisah bersedih bahagia
Di indah dunia yang berakhir sunyi
Langkah kaki di dalam rencanaNya..
Semua berjalan dalam kehendakNya..
Nafas hidup, cinta  dan segalanya..
dan tertakdir menjalani segala kehendak Mu Ya Robbi

Sabtu, 8 Disember 2012

Terkadang


Entah kenapa dua tiga hari ni den rasa macam tepu pulak...
Tepu?
Yup, tepu dengan blog sendiri...ekekeke..
Terkadang best layan blog.
Terkadang jemu la pulak.

Khamis, 6 Disember 2012

Tak Sangka

Sungguh tak sangka dia begitu....
Hari ni den cuma nak luahkan apo yang den rasa dan pendamkan..
Rasa sedih dengan rakan seperjuangan sendiri pun ye jugak
sungguh den tak sangka sama sekali...
Mungkin jugak den ada buat salah yang den sendiri pun tak perasan.
Adatlah...den ni manusia biasa...
Rupa-rupanya ada jugak kawan yang tak puas hati dengan cara kerja kita.

Rabu, 5 Disember 2012

Mendung

Cuaca dah mendung...guruh pun dah mulo nih
takut den
Terima Kasih Rakan Blogger yang sudi follow blog yang x seberapa nih
heee...terkadang den memang sepenuhnya menggunakan dialek n9...
maka...mengikut mood gak lah
penggunaan 'aku' digunakan...ekekeke
Salam perkenalan ^^ hehehe

Selasa, 4 Disember 2012

Wangian

Wangian?
sinonim pada perempuan mahu pun lelaki
Ada yang suka dan ada yang tidak..
Itu terpulang pada citarasa di pihak anda sendiri...
hehehe...

Isnin, 3 Disember 2012

Lama Tersimpan

Apakah yang lama tersimpan?
heheheh...x do apo lah
cuma gambar yang pernah den edit tu ye...
lama terbeku dalam folder pic nih

Ahad, 2 Disember 2012

Selamat Sudah..

Hari ni dan semalam memang tak dapat
den nak berblogging macam selalu...
hehehe =.='
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...