Selasa, 31 Oktober 2017

Pandangan mata

Assalammualaikum..
Apo koba?
 Lamo tak menjongah kek sini ha...
Bz la weiih...
ekeke...

Aku tak de cerita nak share. Jadi sonyap jo lah kan.
hehe..

Cerita semalam

Hari Ahad tu, aku berkesempatan ikut mak n adik aku pi
rumah pak sedara n mak sedara.
Rumah terakhir di persinggah itu, adalah di rumah mak cik Noriah.
Halaman rumahnya memang sentiasa penuh dengan bunga-bungaan.
Tapi kali nih aku lihat..bunga mawarnya menjadi-jadi...
Cantik sungguh..
Kali nih gambarnya menjadi...

dna

pandangan mata aku..cantik...
Korang ?
Apa pandangan korang?



Ahad, 23 April 2017

sama tapi tak serupa

 
menyebabkan aku jadi keliru...
Dia panggil sapa sebenarnya...
kah....kah...kah...

Jumaat, 24 Mac 2017

Menarik tu!

👧
Assalammualaikum semua
apa khabar korang semua.
Aku?
Macam biaso jo lah....bam...bam...gitu...😊 
sign in blog ni pun aku hampir lupa....kikiki
banyak bona password...
lupo da.....
hahahaha

Berbalik kisah menarik sangat tu apa?
Aku tadi diberi persoalan sama ada nak tukar theme blog ke idak...
aku jawab may be later...hahaha
maleh nak tgk apa yang berubah.
Tapi rasa-rasanya ntah-ntah jap-jap lagi aku godek.
ikut mood aku le....
lamo sangat aku tinggalkan blog ni.
banyak bondo yang aku dah lupo...
Ermm...korang mesti dah lama tahu kan

dna
 Teruja pulak aku nak pi clik....tapi
timbul pulak persoalan..kang kalau klik... sidebar aku berubah tak?
Aiyo hai maleh den pikir....
hahahaa...
jom try 😋😚 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...